top of page
Vyhledat
  • r7,justin,Stewart Swerdlow

Cabal vysvětlil: reptiliánských Vetřelci a Rady ze dne 13. "královské" Rodiny


Poslouchal jsem rozhovor s Markem Passiem a Jayem Parkerem , ve kterém Jay diskutuje o jeho výchově v satanské rodině, kterou popisuje jako "lokajové" ze 13. vládnoucích rodin.

Parker odhaluje, že Mythos Iluminátů se datuje několik 200.000 roků zpět do doby plazí manipulace , ze které vládnoucí rodiny udržují své rodové linie sahající až do moderní doby.

Nemohu potvrdit platnost tohoto tvrzení, ale existuje mnoho zajímavé korelace níže odhaleného.- Justin

 

 
 

-PINDAR-

Vůdce pozemských Iluminátů se nazývá "Pindar".

Pindar je členem jedné z 13. vládnoucích iluminátských rodin, a je vždy muž.

Titul, Pindar, je zkrácený výraz pro "vrchol Draca", také známý jako "penis draka". Symbolicky to představuje vrchol moci, kontroly, stvoření, penetrace, expanze, invaze a strachu. Držitel této hodnosti se hlásí k čistokrevným reptiliánských lídrů v nitru Země. V poslední době existují zprávy, že markýz de Libeaux je Pindar, ale to je dezinformace. Skutečný Pindar je hlavou rodiny Rothschildů, již několik set let. Jeho sídlo se nachází v Německu poblíž Frankfurtu nad Mohanem. V pozdních letech 1970, dohlížel na sesterský projekt Montauk, nazvaný Malda je přesmyčka pro Montauk-Alsasko-Lotrinsko Dimensional Aktivaci. Tento projekt byl umístěn v blízkosti města Štrasburku ve Francii, historicky jedné částí Německa. Zajímavé je, že je vinařství na východním konci Long Island, nedaleko od Montauk Point, nazvané Pindar Vineyards .

Toto víno se těší rostoucí obliběa získává mezinárodní uznání.

 

 

Pěkně to vše zapadá do plánu, protože tato oblast bude součástí hlavního obvodu Země / Spojených národů v Empire State !

Červené víno je ještěřím symbolem požití krve .

Vínem můžete být posvěcen jako tomu bylo v římskokatolické církvi, formou obětního beránka pro ještěry. V katolickém kostele, víno nahradilo krev v obřadu.

Ilumináti zde na Zemi založili pyramidovou strukturu řízení ,shodný se systémem, který existuje v Draco říši.

Pyramida s reptiliánským okem, která se nachází na americké jedno dolarovce, je symbolem této kontrolní struktury.

 

Oko je víčko na pyramidě, což vysvětluje, proč původní povrch Velké pyramidy v Egyptě byla uzavřena v masivního zlata.Pindar je reprezentována zlatou čepici na pyramidy.

Další vrstva, neboli "oko", na pyramidě představuje 13 vládnoucí rodiny.

Jsou to:Pindar je reprezentována zlatou čepici na pyramidy. Další vrstva, neboli "oko", na pyramidě představuje 13 vládnoucí rodiny.

Jsou následující:

Rothschild (Bauer nebo Bower) - Pindar

BruceCavendish (Kennedy)

de Medici

Hanover

Habsburský

Krupp

Plantagenet

Rockefeller

Romanov

Sinclair (St. Clair)

Warburg (del Banco)

Windsor (Saxe-Coburg-Gothe)

Každý z vládnoucích rodin 13 je dán prostor Země a / nebo určitou funkci plnit na Zemi. Tyto konkrétní funkce zahrnují globální finance, vojenské techniky / vývoje, ovládání mysli, náboženství a média.

Každý z vládnoucích rodin 13 má Rady ze dne 13. stejně. Počet, 13, má velký význam pro ně. Vědí, že existuje 12 druhů energií, které procházejí 10 aspektů Boha mysli.

Celkovou výši 12 energií se rovná 13. energii. To je považováno za nejsilnější znalosti.Vědí také, že tam jsou opravdu 13 znamení zvěrokruhu, ne běžně uznávaných 12. Oni drželi 13. skrytý po staletí, protože je to znamení draka.

Udržují kvality a vlastnosti tohoto znamení tajemství, aby se zabránilo rozdávat klíče k reptiliánských mysli vzor.Další vrstva je druhý nejvyšší velitel rodiny, kteří dělají podpůrný práci pro Pindar a 13 vládnoucích rodin.

Zatímco všechny 13 vládnoucí rodinní příslušníci jsou tvorové, všichni členové z 300 nosných rodin nejsou. Nemají však mají vysoké procento reptiliánských DNA.[Alexander: Podle mého názoru, v případě, že tzv tvar-posunující se skutečně existuje, pak to není nic víc než vyspělé technologie dát v práci, a ještě nemůžeme pochopit.

Alternativně může být nepochopený typ vlastnictví - pro lepší orientaci, můžete si představit, že plazí mimozemšťany pomocí lidských těl jako vozidla, podobně jako na způsob, jakým lidé použitého Na'vi na film Avatar].Oni jsou známí jako " výbor 300 " .

Tyto rodiny zahrnují takové pozoruhodné názvy jako Agnelli, Balliol, Beale, zvon, Bouvier, Bush, Cameron, Campbell, Carnegie, Carrington, Coolidge, Delano, Douglas, Ford, Gardner, Graham, Hamilton Harriman, Heinz, Kuhn, Lindsay, Loeb, Mellon, Montgomery, Morgan, Norman, Oppenheimer, Rhodes, Roosevelt, Russell, Savoy, Schiff, Seton, Spencer, Stewart / Stuart, Taft, a Wilson. Existuje mnoho dalších..

487 zobrazení0 komentářů
bottom of page