top of page
Vyhledat
  • r7,Biblioteca Pleyades ,Chris Stonor

SSP Insider Dr. Wolf - Zatajování UFO a mimozemské reality: Majestic 12, nalezené UFO plavidla, mimo

Tento článek byl přečten a schválen Dr. Wolfem před jeho smrtí

Americký vědec Dr. Michael Wolf tvrdí, že byl členem satelitní vlády déle než 25 let. Dosáhl velmi vysoké "Top Secret" úrovně a především pracoval na společných ET / lidských vědeckých projektech. Zemřel 18. září 2000 po dlouhém období špatného zdravotního stavu na rakovinu. Během svých posledních let trávil čas rozhovory s různými novináři o UFO a zakrývacích informací o ET. Jeho nadřízení v Radě národní bezpečnosti (NSC) mu dali svolení ke "generovanému řízenému úniku tajných informací".

Jak doktor Wolf poznamenal,

"Těším se na den, kdy tajemství obklopující mimozemský kontakt skončí tak, že se naše země může pohybovat dopředu do další fáze své historie - Nyní v kosmickém měřítku"

Jak je běžnou praxí, tito nadřízení vymazali téměř všechny jeho záznamy, jako jsou: jaké vysoké školy navštěvoval; stupně které získal; a jeho zapojení do CIA, NSA a NSC.

Taková opatření jsou typická pro lidi pracující v nepotvrzených "speciálních přístupových programech", protože jejich šéfové si musí zachovat věrohodné popírání v případě, že dojde k neoprávněnému vyzrazení.

Doktor Wolf řekl, že pracoval v laboratořích v Area 51, S4, Wright-Patterson Airforce základně ( Foreign Technology Division ), Indian Springs a Dulce, kde působil po dobu pěti let a říká,

"Setkával jsem se s mimozemskými bytostmi každý den v mé práci a sdílel s nimi obytné prostory."

Působil jako vědecký poradce amerického prezidenta NSC o vztazích a propojení mezi záležitostmi ET.

Byl členem MJ-12 speciální studijní skupiny, kde byl jmenován vedoucím své vedoucí agentury - za Alphacom Team, která se specializuje na shromažďování informací o různých mimozemských rasách. Doktor Wolf řekl, že je MD v neurologii; Ph.D v teoretické fyzice; BS v biogenetice; JD v mezinárodním právu; a DrSc v počítačových vědách. Obec UFO byla nejprve upozorněna na Dr. Wolfa zveřejněním jeho vysoce originální a jedinečné knihy " Catchers of Heaven " v červenci 1996. Kniha je především o jeho zkušenostech kdy pracoval pro satelitní vládu. Od té doby významní vědci jako James Courant, Michael Hesemann, Dr. Steven Greer, Art Bell a Bruce Burgess začali také klepat na tyto dveře. Trvalo '15 let přesvědčování "před svými šéfy, kteří mu nakonec dovolili informace publikovat. Ale jejich podmínky, které konstatovali byly, že tuto knihu je nutné beletrizovat a mít od začátku tři různé krycí popírácí příběhy o jeho pravosti. Oni také přezkoumali knihu "Catchers of Heaven " před jejím zveřejněním.

Poznamenal,

"Rád bych měl na svém náhrobku slova," zemřel byrokracií "."

Zatímco některé z výroků Dr. Wolfa můžou znít čistě jako science fiction, jsou-li informace skutečné, pak byl pravděpodobně nejvyšší postavený člen satelitní vlády, který šel s informacemi tak daleko - kdy nám nabízí nevšední, dráždivý pohled do utajování UFO a ET reality.

 
 

Dr. MICHAEL WOLF tvrdí, že:

  • K prvnímu zřícení / získání ET plavidla v US došlo v průběhu roku 1941 v oceánu západně od San Diega. Citováno podle námořnictva, mrtví byli Zeta Reticulans, alias "Greys", kteří byli nalezeni uvnitř. Loď a těla byla přijata do oddílu cizích technologií ve Wright-Pattersonu Airforce základně v Daytonu ve státě Ohio, kde lodě a těla studovala u Retfours zvláštní studijní skupina. Po demontáži plavidla byly díly poslány do S4 v Indiana Springs v Nevadě. Toto havarované řemeslo bylo kvůli nedávno vynalezenému pulsnímu radaru testováno na nedalekém ostrově Tinian, který se nachází tři míle na jih / jihozápad od Saipanu. Americké námořnictvo udržuje vedoucí pozici v otázkách UFO od tohoto roku.​

Pád lodě v Roswellu v průběhu července v roce 1947 se stal a informace plukovníka Corsa v knize " The Day After Roswell " jsou přesné. Dr Wolf měl ve svém držení oficiální list satelitní vlády pádu ET lodě.​​

U Roswellu havarovala během bouřky, po vzájemné kolizi, dvě plavidla. Jedno obsahovalo těla "Šedých" , druhé "oranžových", kteří Zemi využívají na výměnný obchod. "Oranžové" druhy pocházejí z hvězdného systému Andromedy.

  • Film Santilli pitva je originální - Dr. Wolf viděl jiné podobné záběry - i pitvu "oranžových" ET. Byly tam dvě různé pitvy, které byly prováděny na dvou různých mimozemských bytostech ve stejném období, proto bylo tolik zmatku.​​

 

  • Pitva "oranžového" ET ukázala, že má velmi velkou hlavu, velké tmavé oči s žádnými kosatci nebo bělmem, šest prstů na rukou a nohou, mozek má čtyři laloky, je rozvinutější a není spojen s žádným corpus callosum, odlišné optické oči a nervy a trávicí systém je jako houba. Doktor Wolf řekl, že se setkal s jedním živým.

  • Existují různé typy " Šedých ". Pracoval po boku těch vysoce vyvinutých, kteří měli na rozdíl od jiných osobnost a dokonce i smysl pro humor. Dr. Wolf nepotkal "Greye", kterého by neměl rád. Pro něj byli rodina. Tyto "šedé" těšilo objímání a líbání člověka. Toto rozrušovalo některé jeho kolegy. Jednomu přezdívali "kissey Facey". Jejich hladké a měkké těla dávala pocit při doteku jako kůže delfína. Komunikoval s těmito ETS prostřednictvím telepatie. Dr. Wolf stal se obzvláště přátelský s jedním s názvem Kolta . Obraz tohoto "Greys" je na přední straně obálky jeho knihy - skutečná fotografie pořízená admirálovým přítelem.

  • Probíhá aktivní obchodování mezi "šedými" a "oranžovými". uvedl Dr. Wolf. "Obchodování má jiný význam než obchodování s emisemi. Sdílejí znalosti jako technologii a filozofii a posílají své lidi navzájem na planety naučit se kulturu."

  • Měl hovořit s lidsky vypadajícími mimozemšťany z hvězdných systémů Plejád a Altair, které přezdíval Nordics a Semitics. Dr. Wolf vysvětlil, že jsou velmi duchovní lidé a působí spíše jako galaktičtí poradci. Na fotografii z Plejádským přítelem s názvem So Ra, který zdobí zadní obal jeho knihy.​

Dne 1. května 1975 došlo k "trošce nedorozumění" mezi "Greys" a člověkem na základně S4. Během demonstrace malého reaktoru anti-hmoty, ET v čele požádal stráže, vojáky modrých baretů, aby odstranily své pušky a kulky z místnosti. Z bezpečnostních důvodů, aby z těchto zbraní nemohlo dojít k náhodnému výstřelu při energetických exhalacích. Stráže odmítli a v nastalém zmatku modré barety zahájili palbu a zabili "Greye". Dva vědci a 41 lidí z vojenského personálu byly poté zavražděni. Jednomu strážnému bylo umožněno žít, aby dosvědčil, že "Šedí" na ně použili formu řízené mentální energie v sebeobraně.

  • Řada vědců, kteří v současné době pracují pro satelitní vlády byli uneseni, aby křížili lidské děti s "Šedými", pro zvýšení jejich inteligence a obecně kapacitu mozku, která by mohla být zvýšena v rámci přípravy na práci, kterou mají před sebou. Jsou to kříženci.

 

  • Jeho prvním hlavním úkolem po boku Carla Sagana a dalších špičkových vědců bylo porozumět složitosti své práce a obrovského ET majáku přezdívaného monolit - poprvé objeven plovoucí ve vesmíru ruským kosmonautem Jurijem Gagarinem a americkým Alanwb Shephardem v průběhu roku 1961. Výzkum byl dokončen v roce 1972. Dr. Wolf ho popsal jako "pohlednice s okrajem". Monolit emituje oba světelné a tónové signály spolu s matematickým jazykem.​

  • "Mám zavřené oči, zatímco se slaďuji do těchto signálů, vidím ve své mysli 3D film Galaxie". Ale vy jste tam vlastně jakoby součást tohoto filmu. Obrazy viděné dnes v HST jsou stejné jako ty, které jsem viděl před 25 lety."

Dr. Wolf řekl: existuje mnoho monolitů ve vesmíru a byly vytvořeny pokročilou skupinou ET závodů.

  • Carl Sagan důsledně popřel ET realitu, protože jeho nadřízení, hrozili odříznout finanční prostředky na jeho oddělení na Cornell University, kdyby řekl něco jiného.

  • Byl zapojen do různých genetických experimentů z nichž jeden byl Sentinel Project. Po zdokonalení klonovací techniky na zvířatech Dr. Wolf a jeho kolegové úspěšně vytvořili uměle inteligentního člověk s názvem "J-Type Omega" - jejich nadřízení chtěli supersvítivého, supersilného vojáka, který by plnil rozkazy beze strachu či otázek. Ale doktor Wolf záludně naprogramoval etiku do tohoto člověka, když si uvědomil, že "J" má duši. Kdyby odmítl zabít neškodného psa, jeho nadřízení by nařídili jeho ukončení. Místo toho Dr. Wolfa zachránil a nyní je "J typ Omega" volný a v současné době žije někde v Americe.

  • MJ-12 existuje a nyní má 36 členů. Nebyl neochotný prozradit jména, i když bylo potvrzeno, že bývalý americký ministr zahraničí Henry Kissinger a otec vodíkové bomby, Edward Teller, jsou současní členové. MJ-12 se pravidelně setkávají na různých tajných místech, včetně Batelle Memorial Institute v Columbusu, Ohio.

  • V Sentinel Projectu šlo o blízký vztah s "Šedými". Rozsáhlé znalosti mimozemšťanů o genetice je zásadní pro jeho úspěch. "J Omega "se pěstují ve vodní nádrži z embrya. Část DNA byla použitá od Dr. Wolfa. Trvalo to přesně jeden rok před tím, než byl připraven být "probuzený".

Dr. Wolf uvedl...

"Když byl "J Omega " vytáhnut z nádrže vypadal tak na 20 let." Když se pak 'J' vzbudil,

"Byl jako štěně - jeho mysl byla jako by ve vakuu. Pokládal otázku za otázkou, chtěl vědět všechno..."

Dr. Wolf mu ukázal několik filmů o minulých válkách a konfliktech na Zemi.

  • "Plakal, když viděl tyto hrůzné obrazy. Ve zpětném pohledu jsem mu ukázal příliš mnoho."

Naučil se několika různých jazyků a mohl využívat 50% z jeho mozku - na rozdíl od pouhých 10% které jsou běžné u lidí.

  • "Když byly testovány jeho duševní schopnosti, jeho IQ vystřelilo z mapy."

Jejich vztah byl jako otec a syn.

  • Sklizeň živočišné tkáně a to prostřednictvím takzvaného "mrzačení dobytka" probíhá za účelem produkovat organely, specializované části buňky, které se podobají a fungují jako orgány, které mohou být umístěny do lidí, pro odfiltrování znečišťujících látek z ovzduší, vody, potravin atd. Současné experimentování se provádí u hybridů - část je Zeta / částečně člověk nebo "In-prostředníků", jak jim doktor Wolf říkal.

  • Tyto organely mohou být také použity ke změně hormonů v těle a pro změnu prekurzorů v mozku z toxického na netoxický. "Tyto buňky jsou maličké a jedná se o neinvazivní postup."

Genetika skotu je velmi podobná lidem

  • Když si nadřízení zavolali Dr. Wolfa kvůli 'J Omega "- Dr. Wolf uvedl, že ho propašoval z Area 51 a také mu pomohla svědecká výpověď jeho přítele. "Pro mě je to pocit velkého hříchu vytvořit bytost s emocemi a duší a pak ho poslat do boje."

'J' je bezpečný a dobrý.

Několik organelů bylo umístěno do jeho těla, aby byl bez nemocí.

"On ví, kdo je a jak byl vytvořen.

" J "je téměř totožný s člověkem a snadno projde lékařskou prohlídkou."

Zetas byli spokojeni s výsledkem.

" 'J' mi řekl, že si přál, stát se učitelem." Dr. Wolf věřil, že toto byl jednorázový projekt.

"Řekl jsem, aby mě nikdy nekontaktoval. Je to příliš nebezpečné."

  • Dr. Wolf instruoval ET realitu čtyřem různým americkým prezidentům. Jimmy Carter byl horlivý ukončit UFO zakrývání, tehdy ale řekl, že z náboženských důvodů musí odstoupit.

"Chodil jsem na tato setkání. Carter měl silnou křesťanskou víru. Když mu bylo řečeno, že náboženství je umělé a pravděpodobně jedinečné pro tuto planetu, zhroutil se v slzách."

  • Ronald Reagan a George Bush jsou velmi dobře informovaní o ET skutečnosti - zejména Bush, bývalý šéf CIA. Bill Clinton si toho všeho byl vědom nejméně. Ví o Area 51, ale ne o S4.

"Clinton má" Vyšší Top Secret "a" ví "a chce, ale nemá"- Umbra Ultra přísně tajný atest, který poskytuje přístup do vyšší úrovně tajemství MJ-12 a "Keystone operacím" - informace o ET výzkumu. "

  • Mnoho lidí v MI5, MI6 a SAS si jsou vědomi ET reality. Ačkoliv jeden člověk ochotný obětovat své jméno, který ho informoval na Downing Street během pobytu v Londýně a poté se stali dobrými přáteli s bývalým konzervativním ministrem obrany sirem Malcomem Rifkindem.

"Rifkind je velmi dobře informovaný na téma UFO - zejména létajících trojúhelníkových lodí. Věří, že zakrývání je důležité, protože lidé na odhalení pravdy ještě nejsou připraveni".

  • Neoficiálně jsme přistáli na Měsíci před rokem 1969, datum ale neudal.

"Naši astronauti byli pozorováni a poté i komunikovali s ETS, zatímco byli na Měsíci. Byli jsme varováni opustit planetu. To je důvod, proč byla poslední Apollo mise na poslední chvíli zrušena . Astronauti umírají touhou mluvit pravdu, ale vím, že to mohlo být vykládáno jako zrada."

  • NASA hraje nedílnou roli v krytí UFO. Byla označena jako jedna z hlavních organizací, která nakonec řekne světu o ET realitě.

  • Richard Hoagland říká, pokud jde o správný výklad týkající se struktury na Marsu, potvrzuje, že máme základny na obou těchto planetách, na Měsíci i na Marsu. Nedávná fotografie Tváře na Marsu ukazuje velmi odlišný obraz z té původní, která byla zfalšovaná NASA.

" Věří, že lidstvo není připraveno na tyto informace ."

  • V pyramidě v Gíze byla objevena hvězdná brána. Vědci zkoumájící hvězdnou bránu jsou přesvědčeni, že je objektiv, který vytváří červí díry do kterékoliv části vesmíru.

  • Avšak dosud nebyla aktivována.

  • "Musíme vědět mnohem více o této Galaxii a ostatních, před jejím použitím. Kam chceme jít a jak se připravit. Je to o tom, jak budeme vytáčet souřadnice a o tom musíme ještě rozhodnout. Problémem je, že nevíme jak zprovoznit tyto znaky při cestě ve vesmíru. "

  • Osobně propagoval proces duševní expanzne s názvem Léčba brány. Šlo o "způsob Otevření mozku, způsob jak stimulovat neurony, umožňující tvořit miliardy synapsí a proto používat obrovsky zvýšené mysli."

Jeden z výstřelů mozku je schopnost telepaticky komunikovat s mimozemšťany.

Tuto duševní expanzi vyvinul do řady pokusů kontroly mysli pod názvem MK ULTRA. Dr. Wolf a jeho kolegové se naučili, jak extrahovat, jakož i potlačovat lidské vzpomínky. Ten druhý se nazývá Mind Capping.

"Tyto techniky nejsou tak účinné jako metody ET".

 

To také vedlo k výzkumu vzdáleného prohlížení a dalších psychických jevů. "Konečný výsledek těchto experimentů však může být některý z pokusů kontroly světové mysli - mrazivá myšlenka"

 

  • Existuje skupina bezmocných, xenofobních a paranoidních generálů, nabitých chránit oblohu spojených států amerických, kteří se obávají a nenávidí systém obchodování s emisemi a vedou proti nim válku.

Říkají si Cabala. Používají Star Wars zbraně včetně neutrálních paprskových částic, aby sestřelili ET lodě a uvěznli přeživší a poté se pokoušet získat informace násilím.

  • "Samotná technologie mimozemšťanů, kterou nám dali, se nyní používá proti nim."

Opovrhují mnoha lidmi uvnitř satelitní vlády, Cabala také používá agresivní metody, proti těm, kdo se pokusí ukončit utajování UFO. Obavou však je, že tato agrese naopak posílí prozrazení.

  • Přední badatelé UFO a členové satelitní vlády, kteří v současné době pomáhají ukončit utajování, mohou být zaměřeni směrovaným psychotronickým energetickým zařízením, které Cabala vlastní.

Jsou to například tito lidé,

  • Dr. Steven Greer a asistent Shari Adamiak (CSETI)

  • Kongresman Steve Schiff

  • USAF Col. Steven Wilson

  • Dr. Michael Wolf sám

  • Jeho primární nejmenovaný CIA superior,

  • ...A jiní, kteří buď nedávno zemřeli nebo trpí nemocí související s rakovinou. Náhoda?

  • Prostřednictvím svých genetických experimentů zjistili, že někteří lidé, včetně jich samých, mají genové markery ET. "Mnoho lidí, kteří se aktivně podílejí na poli UFO budou pravděpodobně mít tyto geny."

  • Několik různých druhů mimozemšťanů jsou u nás na návštěvě.

- Jsou to například -

  • Aliance skládající se z lidsky vypadajících bytostí z hvězdných systémů Altair Aquila a Pleiades

  • Jedna skupina se skládá z různých 'Grey' závodů ze systému Zeta Reticuli.

  • Federace světů, která zahrnuje blíže neurčený počet různých mimozemských skupin z vesmíru.

  • Organizace spojených Závodů Orion, které se skládají z různých bytostí z této hvězdné soustavy. Tyto svazky jsou vzájemně propojeny mezi sebou navzájem.

  • Ve smlouvě podepsané korporacemi, která je "Vysoce Top Secret" je nařízení Spojených národů, v němž se uvádí, že žádný Zeta nesmí chodit na veřejnosti a být veřejností spatřen.

Bohužel kamarád Dr. Wolfa, Kolta , zabloudil do "No Go zóny" a byl postřelen vojákem. Zjistili, že zraněného 'Greye' skrývá v jeho bytě.

  • "Ukrytý Kolta se objevil u mých dvěří minutu před členy CIA. Podařilo se mi poslat je pryč, když jsem jim řekl, že jsou naivní.

Doktor Wolf zavolal kamaráda lékaře, který věděl o těchto ETS.

  • "Podařilo se nám zachránit Koltovi život. Olovo je toxický pro Zetas. Takže by zemřeli spíše na otravu olovem ze střely než skutečné rány."

  • Návrhy na veřejné oznámení byly třikrát odloženy - částečně kvůli incidentu S4 v roce 1975, který zastavil jednání s "Šedými" a částečně kvůli obrovským náboženským a světově ekonomickým důsledkům. Nedávné přijetí života na Marsu je základem pro budoucí odhalení. Dr. Wolf řekl, že dojde k významnému objevu v letech 2001 až 2005.

  • Vatikán se obzvláště obává těchto nadcházejících oznámení. Požádal americkou vládu, aby se držela zpátky, zejména pokud jde o náboženské otázky, aby získali více času se připravit.

  • Dr. Wolf řekl, že papež změnil římskokatolický pohled na Boha.

  • "Jejich budoucí poselství bude" nejsme k obrazu Boha, ale naší duše. "

  • Říká o mimozemšťanech, Bohu a smrti.

  • "Naše těla jsou pouze kontejnery pro duši. Když lidé zemřou, jejich vědomí se jednoduše přesune do jiné dimenze."

... o bohovi Dr. Wolf řekl

  • "Někteří mimozemšťané říkají - Věčný bůh - tvůrce všeho ve vesmíru."

... o Ježíši Kristovi,

  • "Byl skloubením mimozemského / kulturního dědictví lidstva. Byl poslán na zem jako pokus o ukončení lidského násilí"

Ať už se jedná Zetas, Plejáďany, Altarany, Lidi atd .. máme stejného Boha - všichni jsme rodina.

  • Zveřejněná zpráva výzkumníkem Dr. Streckerem: říká, že jiná zpráva, která tvrdí, že virus HIV / AIDS je způsobena uměle vyrobeným virem, je správná. Satelitní vláda zjistila, že viry jsou krystalické struktury a pomocí správné frekvence se můžou zničit.

  • USA měly ve svém vlastnictví za "šedého", přezdívaného EBE (mimozemská Biological Entity), jako vězně / hosta od roku 1948 až do jeho smrti v roce 1953. Vědci zpočátku používali piktogramy jako formu komunikace.

  • Albert Einstein se potkával a pracoval po boku "Šedých".

  • Někteří Mimozemšťané občas jí vegetace, ovoce nebo zeleninu. Jejich trávicí systémy jsou mnohem efektivnější než náš, absorbují a zpracovávají důkladně. Jednalo se především o absorbování energií ze vzduchu. Návštěvy na záchod nejsou nutné!

Dr. Wolf říká:

  • "Jejich plavidla se neliší od jiných lodí létajících v prudké bouři - houpají se nahoru a dolů na velkých valivých gravitačních vlnách. Proti těmto obtížím, lodě některých mimozemšťanů, obklopují jejich lodě plazmové energie nebo letají inter-rozměrově přes bouři."

  • Planeta je živá bytost s vlastním vědomím. Mimozemšťané s jejich planetou rozmlouvají a vytvořili si s ní harmonický vztah.

Dr. Wolf také říká:

  • "Na některých planetách rostou budovy z čistého křemíku pro obyvatele z bezpodmínečné lásky. Viděl jsem a držel tento křemík. Také jsem byl svědkem Zetas komunikoce se Zemí."

  • Mimozemšťané jsou ohromeni tím, jak špatně zacházíme se Zemí. Nemohou pochopit, proč ji chceme zničit. Jak nadnárodní společnosti mohou neustále znásilňovat tuto planetu přes chamtivost a hrabivost. Jedním z úkolů Alphacom týmu je určit, zda:

  • "Můžeme používat technologii pro obchodování s emisemi a obnovit Zemi k jejímu bývalému nedotčenému stavu přirozené rovnováhy."

  • Technologie získané od mimozemšťanů

  • LED diody

  • Supravodivost

  • Počítačové čipy

  • Vláknové optiky

  • Lasery

  • Genové terapie

  • Klonování

  • Zařízení pro noční vidění

  • Stealth technologie

  • Zařízení částicových paprsků

  • Keramický vzdušný prostor

  • Ovládání gravitace letový

  • Mimozemšťané mají na lidech rádi mnoho věcí. Dr. Wolf vysvětlil.

  • "Zejména milují naši velkou představivost a kreativitu spolu se schopností mít hluboké sny. Oni ale chtěli zrychlit náš duchovní vývoj."

  • Mnoho mimozemšťanů, kteří navštíví Zemi jsou skutečné turisté. Jako když my jedeme na dovolenou do jiných zemí, vyspělejší bytosti navštěvují další světy.

  • "Země je ve srovnání s většinou planet téměř ojedinělá svou obrovskou rozmanitostí přírody, kultury a obyvatel. Jako primitivní planeta jsme populární atrakce."

  • Někteří mimozemšťané žijí raději v podzemí, protože mohou ovládat prostředí tak, aby vyhovovalo jejich potřebám. Používají také elektromagnetické stínění, kde molekuly jsou tak husté, že nimi nemůže nic projít.

Dr. Wolf naznačil:

  • "Ještě jsme neprozkoumali hluboké oceány nebo vnitřní krusty Země."

  • Alphacom Tým zjistil, že mnoho lidsky vypadajících mimozemšťanů jsou v současné době mezi námi. Řekl:

  • "Mohou dýchat naše ovzduší a na ulici budou vypadat přesně jako my."

  • Přibližně 1000 severských druhů žijí jen ve Španělsku.

  • Severský typ má perfektní a velmi citlivou hladkou tvář s několika vrásky; modré oči; obvykle blond vlasy; kolem 6 ft vysocí; velmi čistí; žádný tělesný pach; a hlavně komunikují telepaticky. Zatímco na Zemi používají malou implantovanou hlasovou schránku, aby mohli hovořit s lidmi.

  • Jejich vnitřní orgány jsou velmi podobné jako u nás, trávící systém je ale jiný. Oni nepotřebují jíst každý den. Jejich buňky neumírají, protože jejich genetika je rozdílná.

  • Mají základnu na francouzském polynéském ostrově a chodí volně mezi obyvateli.

  • Nordické typy mají silné myšlenky, uvedl Dr. Wolf

  • "Mohou otevřít portál jen prostřednictvím jediné myšlenky a fyzicky zmizet. Viděl jsem jak to udělali. Žijí na mnohem vyšší úrovni než my. Myšlenky jsou energie a Nordické používají zařízení. Mají ho buď na sobě nebo umístěné v kapse, které zesiluje tuto energii. Také využívají pro stejný účel krystaly"

  • Během jednoho odpoledne v roce 1990 ET plavidlo, doprovázené F-16, přistálo v Puerto Ricu, v rušné turistické oblasti. Mimozemšťané vystoupili a zamířili mezi obyvatelstvo. uvedl Dr. Wolf

  • "Bylo to cvičení otestovat reakci veřejnosti."

  • Starosta tohoto ostrova napsal dopis Bushovi s oznámením. "Zpočátku jsme byli pobaveni tím dlouhým pozorováním, poté však byli lidé rozrušeni. Co jim mám říct? " Předseda přečetl toto sdělení Dr. Wolfovi

  • "Po celé složce byl vyražen s nápisem T52-vyjmout (E), což znamená tento dopis nemůže být nikdy odtajněn."

  • Při studiu na jeho Ph.D. na MIT ve fyzice objevil novou teorii vlnovou dualitu částic, které se později vyvinula do neutrálního svazku částic.

Dr. Wolf poznamenal,

  • "Doufal jsem a předpokládal, že tato technologie bude použita k léčbě rakoviny. Místo toho se používá jako zbraň, jako součást Programu ( války) SDI "

  • Mimozemšťané mu řekli:

  • "Všechny světy v Galaxii jsou propojeny. Jedna atomová bomba podobné té v Hirošimě může mít vliv na každou jinou kulturu."

Také vysvětlil:

  • "Myšlenka je energie. Je možné přijímat je z jiných světů. Neexistuje žádná galaktická bariéra."

  • Mossad, izraelská zpravodajská organizace,

  • "Má velmi dobré vztahy s mimozemšťany, obzvlášť mezi Semitickými"

Existuje s touto zemí silná historická asociace

  • Tajný kosmický letoun Aurora běží na bázi kapalného metanu a působí proti gravitaci na palubě. Nese sebou systém zbraní elektromagnetického pulsu, který může vyřadit sledovací radar. Tyto zařízení mohou být požity také na Měsíc.

  • Někteří vojenští piloti experimentují s ovládáním mysli řízené pokročilé úrovně.

uvedl Dr. Wolf

  • "Některá ET plavidla jsou živé dopravní prostředky, které jsou schopny dělit se a reformovat. Tato plavidla také reagují povelem mysli."

  • Podzemní základna v Area 51 je rozlehlé město, velikosti Rhode Island, který nadále roste a má sesterskou základnu nazvanou S4, asi 12 mil daleko a jiným jménem Indian Springs. Zaměstnává stovky civilistů a vojáků a má alespoň 8 různých probíhajících černých programů s roční kapacitou rozpočtu 2 miliard dolarů. Je tam intenzivní bezpečnost se stanným právem uvnitř a je hlídaný elitní stráží. Někteří vědci žijí na základně po dobu 6 měsíců. Zatímco jejich pokoje jsou základní, mimozemšťané žijí ve svých vlastních nádherně zařízených apartmánech. K dispozici jsou také nákupní centra, obchody vojenského stylu a rekreační oblasti včetně bazénů, tělocvičen a basketbalového hřiště. Jídlo je vynikající.

  • Satelitní vládní vědci úspěšně vytvořili soustředěnou energii nulové a studené fúze. "Je třeba, aby byl plynulý přechod do těchto nových věd. V opačném případě by světová ekonomika mohla být zničena."

Kniha Dr. Michael Wolf se v současné době prodává po celém světě v počtu 10.000 výtisků.

Lapače nebes je možné zakoupit ve Velké Británii od Nexus Magazine. Všechny peníze jdou do 'Daniel Wolfa Memorial Foundation for Children " - nezisková organizace na památku svého syna.

 

Jak řekl Dr. Wolf

"Děti jsou naše kosmická budoucnost ".

 

Poděkování:

  • Richardu J. Boylandovi

  • Jamesi Courantovi

  • Paole Harrisové

  • British Telecom (30 hodin transatlantických telefonátů)

zdroj : http://sitsshow.blogspot.cz/2016/08/SSP-Insider-Dr-Wolfe-The-UFO-Cover-up-and-ET-Reality-Majestic-12-UFO-Craft-Retrieval-Extraterrestrials-Nordics-Zetas-Clones-Programmed-Life-Forms-Moon-and-Mars-Bases-and-more.html

  • překlad : r7

193 zobrazení0 komentářů
bottom of page