top of page
Vyhledat
  • r7,sitsshow

Potvrzení Corey Goodeho svědectví o Antarktidě a podzemních ET základnách?

Stillness in the Storm - editor - popisuje následující svědectví Lindy Moulton Howe z Earthfiles.net, ohledně existence základen a zařízení v Antarktidě.

Podle jejího zdroje, Briana, se zde nachází masivní archeologická vyhloubenina táhnoucí se dvě míle pod ledem, jak je uvedeno v roce 2002. Pokud je to pravda, mohlo by to být potvrzením toho, co William Tompkins a Corey Goode oznámily ve svých svědectvích. Nemohu potvrdit, zda jsou tyto informace přesné.

Díky Enerchi za sdílení tohoto článku.

PS : Vše o NavyUFO jsem shrnul níže. - Justin - sittshow

 

Zdroj - Vzestup se Zemí Díky Enerchi , 16.září 2016 jsem našel tento velmi zajímavý článek od Lindy Moulton Howe, protože koreluje s některými svědectvími předloženými Corey Goodem. Informátor Brian, bývalý Navy letový inženýr, který označil místa na mapě Antarktidy, ukazující oblasti, kde se nacházejí podzemní ET základy, včetně vstupu do vnitřní země blízko "bezletové zóny" vedoucí k jižnímu pólu. Doplňující informace o potlačování archeologických vykopávek, která zjistila,že se pod Antarktickým ledem nachází starověké civilizace . Můžete poslouchat Linda rozhovor s Brianem na následujícím odkazu a pokračovat ve čtení celého článku.

 

Číst a poslouchat celý článek můžete zde .... https://www.earthfiles.com/news.php?ID=2440&category=Science~~HEAD=pobj

 

"Americká vláda uvedla, že se bude snažit blokovat videa nalezená Navy záchranáři v Antarktidě, která údajně ukazují, že dvě míle pod ledem probíhají masivní vykopávky ."

- Pondělí 18 březen 2002, web tisková zpráva v 5:25 EDT od AMP, Atlantis Mapping Project, Washington, DC

 

"Bylo nám řečeno nemluvit o tom mezi sebou oficiálně. Ale kluci po letu dali pár piv a začali se mezi sebou bavit v tom smyslu že: "Slyšel jsem, že tito vědci mluví o tom, že je tam na pólu pár chlapů, kteří pracovali s těmito podivně vypadajícími " muži. " Neříkal, víte, "cizinci" nebo "mimozemšťany" nebo cokoliv jiného. Byla to vzuchová stanice na odběr vzorků (velká díra v ledu) - společná pracovní základna vědců s mimozemšťany "

- Brian, vysloužilý Navy palubní inženýr, Antarctic Development Squadron Six

 

 

 

Dne 2. ledna 2015 editor webových stránek earthfiles.com údajně obdržel neočekávaný dopis od údajného vysloužilého palubního inženýra US Navy poddůstojníka First Class.

V dopise který obdržela popisuje zážitky, kde jako anonymní důstojník Navy (odkazuje se jako "Brian") líčí jeho bizarní a neobyčejné zážitky s nákladovém létání a záchraňováním v Antarktidě v letech 1983 až 1997.

Tvrdí, že spolupráce mezi lidmi a mimozemšťany existuje a že Antarktida je hlavní výzkumný důvod pro tyto neuvěřitelné spolupráce. Brianovy údajně podivné zkušenosti při létání s nákladním a záchranným letadlem v Antarktidě byly v období let 1983 až 1997 a zahrnovaly několik pozorování vzdušných stříbrných disků létajících přes Trans-antarktické hory.

On a jeho posádka také viděli velkou díru v ledu jen asi pět až deset mil od zeměpisného jižního pólu (růžový kruh na mapě), kde měla být bezletová zóna. Ale během nouzového záchranné operaci, vstoupili do bezletová zóny a viděli, co oni neměli vidět: údajné vstupy do lidské a ET sci-výzkumné základny vytvořené pod ledem. Poté v táboře poblíž Marie Byrd Land, tucet vědců zmizelo po dobu dvou týdnů, a když se znovu objevili, Brianova letová posádka dostala úkol, aby je vyzvedla. Brian říká, že vůbec nemluvilí a "jejich tváře vypadaly strašně."

 

V podivném dopise zaslaném earthfiles.com důstojník říká, že zažil věci, jako jsou:

-Stříbrné disky létající kolem a přes Trans-antarktické hory-

-Při mimořádné události vstoupili do bezletová zóny a viděli vstup do lidské a ET vědecké výzkumné základny pod ledem-

-Jeho posádka vyzvedla tucet vědců, kteří zmizeli po dobu dvou týdnů. Nemluvili a jejich tváře vypadaly vyděšeně-

 

Následující email je uveden v plném znění:

 

Komu: earthfiles@earthfiles.com Předmět: Antarctica UFO Datum: 02.01.2015

Hi Linda Jsem letový inženýr LC130 v důchodu. Sloužil jsem u námořnictva Spojených států, který odešel do důchodu po 20 letech služby v roce 1997.

Již dlouho dobu jsem se chystal napsat vám dlouhou zprávu o mých zkušenostech s létáním nad antarktickým kontinentem , ale až nyní jsem se rozhodl Vám tyto zážitky oznámit. Sloužil jsem část z mých 20. let v námořnictvu u Squadronu s názvem Antarktic Development Squadron Six nebo VXE-6, jak bylo také známé. Sloužil jsem s touto letkou v době kolem roku 1983, odkud jsem odešel v březnu 1997. Jako letecký inženýr s nalétanými více než 4000 hodinami v této funkci jsem viděl věci, které si většina lidí nedokáže představit , věci které se odehrávají na evropském kontinentu Antarktidy. Nad oblasti která se zdá cizejší pak více pozemská.

Naše nasazení do této země bylo zahájeno na konci září a skončilo na konci února každého roku, dokud peruť nebyla vyřazena z provozu v roce 1999. V toto roční dobu bylo léto, proto byla prováděna většina vědeckých výzkumů a také 24 hodin denního světla.

Během mého působení v letce jsem přeletěl téměř každou část antarktického kontinentu, včetně jižního pólu více než 300 krát. McMurdo Station, což je 3,5 hodiny letového času od stanice jižního pólu což byl hlavní bod v provozu letky během našich ročních nasazení. Mezi těmito dvěma stanicemi je pohoří s názvem Trans Antarktida .

S tím, co jsme nazvali jasné severské počasí z McMurdo Station k jižnímu pólu jsou Trans Antarktidská pohoří viditelná z velké nadmořské výšky, kdy letouny létají přibližně 25.000 až 35.000 stop .

Na několika letech do a z jižního pólu naše posádka viděla létající antigravitační talíře létající kolem vrcholů Trans Antarktidy a téměř pokaždé přesně na stejném místě, když jsme tam létali, viděli jsme je.

To je velmi neobvyklé pro leteckou přepravu vzhledem k tomu, že jediné letadlo létající na kontinentu byla naše letadlová letka.

Každé letadlo vědělo, kdy je jiná letadlo ve vzduchu a co dělá, aby letové řády byli dodržovány.

Dalším unikátním problémem se stanicí na jižním pólu byl, že naše letadla nesměla létat v určitém prostoru určeném 5 mil od jednoho ze stanovišť. Důvod který uvedli, byl kvůli nasávání vzduchu v táboře v této oblasti. To nedávalo žádný smysl pro nikoho z naší posádky, protože při 2. různých příležitostech jsme přes tuto oblast museli letět .

Jeden z důvodu byla lékařská evakuace australského tábora zvaného Davis Camp. Bylo to na opačné straně kontinentu a my jsme museli natankovat na jižním pólu a přímý kurz k tomuto Davis Campu byl přímo nad vzduchovou stanicí na odběr vzorků.

Jediná věc, kterou jsme viděli při letu přes tento tábor byla velmi velká díra v ledu. Dalo by se do ní vletět jedním z našich LC130 . Po této misi jsme byli nejprve poučeni některými strašidli (agenti, jak jsem předpokládal ) z Washingtonu a řekli, nemluvte o prostoru který jste přeletěli.

Jindy, kdy jsme se dostali blízko ke stanici "Vzuchový kemp na odběr vzorků" jsme měli poruchu navigace a elektrickou poruchu na letadle a bylo nám řečeno, aby jsme okamžitě opustili prostor a naše letka se má hlásit k velícímu důstojníkovi, když jsme se vrátili do McMurdo. Netřeba dodávat, že náš pilot (Aircraft Commander) dostal velké pokárání a naše posádka nebyla na jižním pólu více než měsíc. Bylo tam také mnoho jiných zážitků, kdy jsme viděli věci, které byl velice neobvyklé. Jeden odlehlý kemp (u Marie Byrd Land), kde jsme vysadili vědce a jejich vybavení byl mimo spojení s McMurdo stanicí po dobu 2 týdnů. Naše posádka letěla zpátky do tábora zjistit, zda jsou vědci v pořádku. Zjistili jsme, že tam nikdo není a ani žádné známky života v okolí stanice. Radio bylo v pořádku, protože jsme jej ověřovali kontaktem s McMurdo stanicí, jestli funguje správně. Opustili jsme tábor a odletěli zpět do McMurdo.

O týden později se nám vysílačkou ozval jeden z vědců a zavolal do McMurdo pro někoho, kdo je přiletí vyzvednout. Naše posádka dostala tento let, protože jsme je tam vysazovali a znali jsme terén a umístění jejich tábora. Žádný z vědců nemluvil s nikým z posádky v letadle a jejich pohledy, když se na mě dívali, vzbuzovali strach. Jakmile jsme přistáli zpátky na McMurdo stanici oni (vědci), byli naloženi do dalších z naších letounů a letecky převezeni do Christchurch na Novém Zélandu. Od té doby jsme o nich už nikdy neslyšeli. Jejich vybavení, které jsme odvezli z tábora bylo umístěné do karantény a odesláno zpět do Spojených států za doprovodu stejných strašidel, které nás stručně poučili o našich přeletech nad kempem se vzorkami vzduchu / velká díra v ledu. Mohl bych pokračovat dál a dál o věcech a situacích, které jsem uvedl během svéhoho turné s VXE-6. Diskuse mezi letovými posádkami byla, že tam je základna u jižního pólu a někteří členové posádky se doslechli od některého z vědců, který pracuje na pólu EBE, že tam probíhá práce interakcí ET'S s vědci, v místě kempu na odběr vzorků vzduchu / velká ledová díra .

 

[if !supportLineBreakNewLine]Poznámka redakce: Antarctic Development Squadron Six - VXE-6, nebo ANTARCTIC DEVRON SIX - posláním eskadry bylo poskytnout podporu v oblasti letectví pro provoz Deep Freeze, operativní složky antarktického programu Spojených států .

 

Brian drží americkou vlajku vedle kovové tyče se žlutou horní části, která označovala zeměpisný jižní pól.

Snímek poskytl Brian.

 

 

[endif]

[if !supportLineBreakNewLine] [endif]

Lockheed LC-130F Herculesski-na jižním pólu Amundsen-Scott stanice.

Snímek poskytl Brian.

 

Jeden slunečný den v prosinci 1995, Brian a jeho C-130 letová posádka byli na misi od stanice McMurdo k jižnímu pólu. Letěli nad Transantarktickými horami nedaleko Beardmore ledovce, když všichni viděli lesklé disky rychle létat i opakovaně zastavovat kolem vrcholků hor, ale nikdy v průběhu samotného ledovce.

Brian, 59 let, vysloužilý US Navy Petty Officer First Class palubní inženýr, popisuje vysoké podivnosti při událostech především v období 1995 až 1996 .: "Byli jsme jen asi 10.000 stop nad těmito vrcholkami hor a všechno, co jsme mohli vidět na úvodní pozorování byl lesklý odraz stříbřité věci vrhaný kolem.

Vzpomínám si, jak jsem se obrátil k mému veliteli letadla a pilot řekl: "Co jsou ty věci tam dole?"

Velitel řekl: "No, oni nejsou naše. - To je vše, co vám mohu říct '

Jaký jsi viděl tvar a pohyb těchto lesklých disků?

-Pohyb byl velmi - nechci říci, trhaný, ale sporadický. Tyto lesklé předměty, které bych řekl z naší nadmořské výšky, vypadají jako kruhové a velice rychle létali mězi třemi nebo čtyřmi vrcholky hor. Poté se úplně zastavili. Bylo to vždy v celém rozsahu Transantarktických Hor .

Nikdy nepřeletěli Beardmorův ledovec .

Tyto Transantarktické hory jsou jedním z nejdelších horských pásem na světě. Rozšiřuje se na 3.000 mil od Coats Land do Rossova moře, kde je USA McMurdo Station a Victoria Land na Rossově moři.

Obrázek by USGS.

 

Beardmoreův ledovec v Antarktidě, jeden z největších údolních ledovců na světě na 125 mil dlouhý a 25 mil široký, nedaleko od místa, kde Brian a jeho Naval letová posádka opakovaně viděla, kulaté, stříbrné disky létající nad vrcholy Transantarktické Hory, nýbrž nikdy přes ledovce Beardmore.

Obrázek by USGS.

 

Přiblížili se někdy tyto disky k vašim letadlům ?

-Ne, byli vždy pod námi, a vždy zůstávalipod námi. Bylo nám řečeno,nemluvit o tom s nikým jiným, než s naší posádkou. . A právě každý z nás viděl ty věci tam dole, a jediné co nám bylo řečeno, že to nejsou naše letadla, je to velký zmatek pro mysl, zatímco skutečnost je taková, 'Hej, co jsou tyto věci? Proč nesmí o tom vědět někdo jiný ? "

 

Obrovské díry v ledu blízko jižního pólu - ET a lidská laboratorní spolupráce?

Měli jsme úkol udělat něco v australské táboře zvaném Davis Camp. Aby bylo možné se tam dostat, museli jsme se nejprve dostat na jižní pól, abychom znovu naplnili naše letadla a pak odtamtud letět celou cestu na Davis Camp. Bylo nám řečeno, že potřebují letadlo, na záchranu Medevac (evakuace ze zdravotních důvodů), protože jeden z dělníků se tam velmi škaredě spálil v kotli ohně. Takže jsme se snažili se tam dostat, jak nejrychleji to šlo. Mluvíme o šesti letových hodinách - 3,5 hodiny k jižnímu pólu a pak další tři hodiny od jižního pólu k Davis Camp.

V bezletová zóně je velká díra (červený X- otvor) v ledu , asi jen 5-10 mil od zeměpisného jižního pólu (růžový kruh na označený křížem). Další tři hodiny cesty letadlem za jižním pólem je australský Davis Station.

 

Davis je nejjižnější Australská antarktická stanice a nachází se 2250 námořních mil jiho-jihozápadně od města Perth, na pobřeží Ingrid Christensen země Princess Elizabeth . Davis Camp je 6 hodin letecky z jižního pólu. Je tu prostor na opačné straně jižního pólu, který byl bezletová zóna. Že je to bezletová zóna, nám bylo řečeno, kvůli stanici a nasávání vzuchu z našich letadel, přes kterou jsme nemohli létat , protože by letadlo kontaminovalo odběry vzorků vzduchu s naších tryskových výfukových plynů, což je trochu směšné, protože letíme vysoko! (směje se)

Máte-li odběr vzorků vzduchu, jde o odběr vzorků vzduchu na zemi. Každopádně jsme byli na cestě k tomuto MEDEVAC, a tak jsme v podstatě udělali přímku. A když jsme se dostali asi pět až deset mil od jižního pólu na cestě k Davis Camp,bylo nám v rádiu řečeno, nepokračovat v našem lineárním průběhu, nýbrž se odchýlit. Někdo zmínil, 'Hej, víš že někde tady je stanice na odběr vzorků vzduchu? " Podívali jsme se dolů a tam je obrovský, velký otvor v ledu, skoro jako vchod do jeskyně, dost velký na to, že byste do té díry mohli létat s C-130.Bylo nám řečeno, nelétat přes tuto oblast.

Pokračovali jsme v našem poslání poskytnout naši okamžitou lékařskou pomoc a poté se otočit a vrátit do jížního pólu kde jsme museli dotankovat palivo, a když jsme se dostali opět blízko ke stanici na odběr vzorků vzduchu, bylo nám řečeno, odchýlit se a pak zase zpátky na místo určení. Takže máme palivo na jižním pólu, při naší cestě zpět do McMurdo, kde celá naše posádka přistála a měla za úkol hlásit se do kanceláře kapitána. Všichni jsme seděli v té místnosti, a přišel ten chlap, kterého nikdo z nás nikdy před tím neviděl. Jediný způsob, jak ho mohu popsat je v jistém smyslu typ špionážního jedince. Posadil se a řekl: 'OK, vy jste viděli tu věc, Ale vy jste ji neviděli. "

Má na mysli velké, hluboké díry?

-Jo, velká díra v ledu, která údájně byla stanice na odběr vzorků vzduchu. Bylo nám řečeno, nemluvit o tom - nikdy! A že oblast byla považována za tabu pro výzkum.

V e-mailu který jste mi poslal, jste ke konci napsal, "Rozhovor MEZI letovou POSÁDKOU byl takový, že JE TO UFO ZÁKLADNA na jižním pólu A někteří členové posádky se doslechli od některých vědců pracujících na pólu,že " EBE " je zkratka pro mimozemské BIOLOGICKÉ subjekty spolupracující s vědci na jejich stanici na odběr vzorků vzduchu -? což je velká díru v ledu "

-Jo, jo, je to legrační, víte, přestože nám bylo řečeno, nemluvit o tom mezi sebou oficiálně . Ale kluci po letu, šli do klubu a víte, dalo se pár piv a mluvilo se tom jako : "Slyšel jsem, že tito vědci mluví o tom, že tam jsou někteří kluci na jižním pólu, kteří pracující s těmito podivné vypadajícími "muži." Samozřejmě, že to řekl tak, aby neřekl , víte, "cizinci" nebo "mimozemšťany" nebo cokoliv. A ta stanice na odběr vzorků vzduchu stanice byla ve skutečnosti společná základna vědců a mimozemšťanů, kteří pracují odtamtud (velká díra v ledu).

Nic o tom, co se skutečně DĚJE ve zmíněné velké díře v ledu?

Všechny ty řeči, které bylo slyšet mezi vědci byla jedna, kterou jsem zaslechl od jednoho člena letové posádky který tam byl, říká: "Hele, dva kluci se bavili těchto vědcích, kteří se chystají ven na stanici na odběr vzorků vzduchu, kde se mají znovu setkat s těmito mimozemšťany, a že tam už byli. "

 

Chybějící Vědci v táboře v Marie Byrd Land

 

"Na fotografii výše je tábor v Marie Byrd Land, kde byli všichni vědci pohřešováni po dobu dvou týdnů. A když jsme je konečně vyzvedli ," tváře vypadali vystrašeně. "

Obrázek se svolením Brian.

 

V e-mailu který jste mi poslal, píšete, "NIKDO z vědců nemluvil na některého člena z posádky na rovinu a vypadali strašně."

To byl úkol, který se týkal tábora. Byl asi 2,5 hodiny z McMurdo a byl uprostřed ničeho. My jsme tam vysadili tuto posádky i se vším jejich vědeckým zařízením.

Bylo to ten tým, který jsme tam vyložili, a pak s ním na McMurdo ztratil komunikaci .

Oni (McMurdo) neslyšeli nic o těchto klukách - muselo to být týden nebo dva týdny. Měli jsem za úkol se často kontrolovat rádiem a říci McMurdo, že je vše v pořádku. Nemůžete jen tak vzletět, takže musíme udělat všechnu rádiovou komunikaci. Takže po těch dvou týdnech, kdy oni (vědci) nebyli slyšet, jsme letěli zpátky podívat se, kde jsou. No, když jsme se tam dostali, nikde nikdo nebyl. Veškeré vybavení tam zůstalo. Byly tam i některé saně. Ale celý tábor (vědců) byl pryč. Zavolali jsme na McMurdo z jejich tábora, rádiem, aby jsme se ujistili, že rádio pracuje správně a my jsme mohli slyšet McMurdo.

Když jsme odtamtud vzlétli, při návratu do McMurdo, jsme udělali 15. milový okruh kolem tohoto tábora, jestli bychom ze vzduchu mohli vidět nějaké známky života, či jakýchkoliv stezek nebo cokoli, co směruje odtamtud pryč.

Neviděli jsme nic! Takže jsme se vrátili do McMurdo.

O týden později, se tito vědci dostali zpátky do tábora kdy nás rádiem kontaktovali a řekli: "Hej, my jsme tady a chceme, aby jste nás vyzvedli." A my jsme se tam vrátili , naložili všechny věci, dali je do letadla. Máme na palubě všechny vědce sedící za námi na sedadlech. Poté, co jsme vzlétli a naše letadlo se stalo stabilní, jsme se vrátili k pasažérům a rozhlíželi jsme se.

A výraz jejich tváří byl (směšný) - vypadali vystrašeně. A ptal jsem se kapitána nákladu, "Kde tito lidé byli?" A on řekl: "Já nevím. Nemůžu z nich dostat žádná slova . Oni jen tak sedí. " Pár z nich, řekl, že měli takové jakoby prázdné pohledy. Nabídl jim jídlo a další věci ale nikdo si nic nevzal. Takže jsme se vrátili na McMurdo a vyložili svůj náklad. Cestující mají vždy samostatnou jízdu k místu, kde se nachází chata National Science Foundation a všechny vědecké oblasti podpory a tak dále. A jejich vybavení tábora, nám bylo řečeno, aby bylo naloženo na velké sáně a pak je traktor odtáhne zpět do McMurdo. Pak bylo jejich táborové zařízení uvedeno do samostatného objektu a vše se tam nechalo. Takže bylo v podstatě uvedeno do izolace.

"OK, to je trochu divné. Proč jsou ty věci izolovány " To muselo být asi o týden později, co jsme zjistili, jak o tom v táboře všichni mluví - všichni civilisté, protože všichni vědci byli civilisté a spousta z nich zde byla podpora pro lidi, civilisty.Bylo slyšet jak se všichni (civilisté) baví a říkají, "Jo, ti kluci se vrátili do Christchurch (Nový Zéland). [Poznámka editora: Christchurch je největší město na Jižním ostrově Nového Zélandu, a je třetí největší zalidněné městské oblasti. Leží jednu třetinu cesty dolů východním pobřeží Jižního ostrova.] Nikdo nic neřekl ,všechny druhy divných věcí které se děli. Dokonce dostali speciální letadlo pro tyto lidi (vystrašeni vědci). Jedno z našich letadel - to je vše, na co si vzpomínám. Žádné z jejich zařízení. Jen jejich zavazadla a jejich výbava na přežití, kterou všichni nosí, byla dopravena zpět do Christchurch No, všichni jejich zařízení, které eskadra dal do izolačním Storage Area všichni dostali kladen na jiném letadle samo od sebe - žádný jiný náklad - a to mám nalétáno zpět do Christchurch. A to bylo to poslední, který jsme kdy slyšeli o tom.

 

Žádná slova která řekl někdo z těchto vědců?

Pokud vím, ne. Myslím, že naše posádka nic neslyšela.

Kolik jich bylo?

Nejméně deset, možná patnáct.

Byli to všechno muži?

Ne, byla tam přinejmenším jedna žena, možná i dvě.

Jestli to vše správně chápu, každý vědec z této skupiny, který s vámi letěl mimo vaši základnu v Antarktidě, věděl, že bude pracovat s mimozemskými BIOLOGICKÝCH SUBJEKTY ve zmíněné velké díře?

Jsem si jistý, že to bylo všechno rozškatulkované. Byl tam jen určitá vybraná skupina vědců, kteří dělali tuto práci a nikdo jiný nebyl zasvěcen do těchto informací nebo puštěn do této oblasti.

A co někdo zaslechl bylo, že na zařízení, společný podnik, na pólu, které není nutně na stanici jižního pólu, ale v blízkosti jižního pólu. Byl veden nějaký projekt.

MEZI mimozemskými BIOLOGICKÝMI subjekty a LIDSKÝMI vědci?

Opravuji. Všichni jsme o tom spíše spekulovali. Bylo to jako, 'Páni, co tito lidé mohli vidět?

Proč byli pryč po dobu dvou týdnů, kdy je nikdo nevěděl, kde byli? " Bylo to jako, 'Chlape, něco ty lidi vyděsilo." Prostě se chtěli dostat ven.

A skutečnost, že zmizely na dva týdny?

Právo. Bylo to jako: "Půjdeme tam zpátky a za pár týdnů přineseme ven mrtvoly? Nebo co uděláme? " Ale bylo ututláno docela dobře. Takže se divíte, stejně jako já, co naše vláda a další vlády dělají, o čem nevíme, co se děje tam dole u návštěvníků od jinud? A co je ještě tam dole děje? "

 

Reference: Antarctic Development Squadron Six:

http://en.wikipedia.org/wiki/VXE-6

Transantarktické Hory:

http://www.antarcticconnection.com/shopcontent.asp? type = sci-Transantarktické-Mtns

Beardmore Glacier:

http://en.wikipedia.org/wiki/Beardmore_Glacier Davis Station,

Australian Antarctic Division:

http://en.wikipedia.org/wiki/Davis_Station Operation

Highjump a Connection UFO:

http://www.bibliotecapleyades.net/antarctica/antartica11.htm

 

STANOVISKO​

 

Existuje samozřejmě mnoho tajemství skrytých v Antarktidě;

Nicméně, existence cizí nebo nacistické základny nebyly nikdy prokázány.

Možná, že existují?

Jistě.

Ale jeden osamělý "mořský příběh", který je více než 20 let starý neslouží jako důkaz, a zatímco Linda Moulton Howe je specializovaný výzkumník, tvrzení "Brian" postrádá jakýkoli tuhý, věrohodný, nebo ověřitelný důkaz.

Znamená to, že Brian lže?

Ne, ale jeho příběh nemůže být pravdivě prokázán ....

Bohužel, že je vždy problém v Ufologii, nedostatek ověřitelných důkazů, které mohou být nezávisle potvrzeny (povzdech!).

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Děkuji Vám za přečtení

...........................................................

překlad

7R

zdroj

305 zobrazení0 komentářů
bottom of page