top of page
Vyhledat
  • 7r

Bývalý kanadský ministr obrany odhaluje - "Stínová vláda" - Vysocí bílí - Život v USA


Slyšení z roku 2013 o zveřejňování ve Washingtonu.

Občanské slyšení o zveřejňování ve Washingtonu byla nebývalá událost, pokud jde o míru, rozsah a zapojení bývalých členů Kongresu USA.

S více než 30. hodinami svědectví, 40. svědky, s více než pěti dny, byla tato událost nejkoncentrovanější co do množství důkazů, pokud jde o mimozemské téma předložené tisku a široké veřejnosti najednou.

Od 29. dubna do 3. května 2013 výzkumníci, aktivisté a vojenské / agentury / političtí svědci zastupující deset zemí vypovídali ve Washingtonu, DC a šest bývalých členů Kongresu Spojených států amerických o událostech a důkazech naznačující mimozemskou přítomnosti koexistující s lidskou rasou.
 
 
V tomto videu svědčí bývalý kanadský ministr národní obrany Paul Hellyer :

....a podle dokumentu který byl vypracován, dospěli k závěru, že alespoň čtyři druhy byly na návštěvě země po tisíce let a toto je i můj vlastní názor v této fázi .

-Ctihodný Paul Hellyer-

 

Bývalý letec Charles Hall - Vysocí bílí

Hellyer říká, že mluvil s bývalým letcem Charlesem Hallem a poslouchal jeho "absolutně fascinující příběh" o práci s Vysokými bílými:

Za prvé, měl strach z jejich kůže, ale po tom, co se navzájem poznali když s nimi pracoval až si nakonec vzájemně důvěřovali a měl dobré pracovní vztahy s Vysokými bílými na Gunner Range v Indian Springs, Nevada.

Tito Vysocí bílí žijí na majeteku United States Air Force, a pracují ve spolupráci s letectvem Spojených států a sdílejí s nimi technologie.

 

Hellyer zmiňuje také Charlese Hala, který napsal 4 knihy o svých zkušenostech kdy Millenial pohostinství # 2 je nejlepší.

Zřejmě s ní souhlasil a Hellyer také poznamenal, že byl rád, že Linda Moulton Howe řekla:

"Cizinci žijí mezi námi a je pravděpodobné, že alespoň dva z nich pracují s vládou Spojených států."

Jak se dále jeho řeč odvíjí, říká, že se chystá zaměřit na "politickou" situaci, která je "obrovská". Říká: "americký lid, a lidé na celém světě, mají právo vědět, co se děje, protože jsou její součástí."

 

Stínová vláda

------------------------

Hellyer říká, že existuje stínová vláda řídící Ameriku a popisuje že za ní stojí Cabala:

Cabala zahrnuje Radu pro zahraniční vztahy, Bilderberg,Tri-laterální komisi, Mezinárodní bankovní kartel, ropný kartel, členy různých zpravodajských organizací a zvolení členové vojenské junty.

Společně se staly stínovou vládou nejen ve Spojených státech, ale z velké části západního světa.

Rada nemá absolutně žádnou snahu zamaskovat skutečnost, že účel velkého prostoru a později hegemonie, byla podpora expandující americké ekonomiky, aby jí poskytla suroviny a výrobky pro své trhy.

Toto bylo označeno jako "národní zájem" o cenovou nabídku. Bylo rovněž jasné, že národní zájem byl zájem vládnoucí elity, jejíž členové se skládají z těchto rad.

Skutečné zájmy řadových Američanů nikdy nebyl faktorem v rovnici.

Mladí lidé musí mít vznešené napády ... vytvoření bankovního systém, který je spravedlivý a udržitelný, a vést cestou k transformaci na novou realitou, že musíme žít v harmonii s našimi nebeskými sousedy, stejně jako hledat klid na Zemi.

 

 

Paul Hellyer - 21.dubna 2008

Paul Hellyer a jeho 9. minutový projev na X-konferenci v National Press Clubu, Washinghton DC

 

Jsme ve smrtelném nebezpečí!

 

Zde jsou některé další citace:

"Před několika desítkami let, návštěvníci z jiných planet nás varovali o tom, v jaké situaci se nacházíme a nabídli nám pomoc, ale my, nebo alespoň někteří z nás, interpretovat návštěvy jako hrozbu, a rozhodli se prvně útočit a potom se ptát "

"Oni, armáda, musela být, a stále jsou paranoidní, že mají pocit, že je nutné používat technologii návštěvníků pro boj proti nim , spíše než je vítat jako partnery při rozvoji"

"Už America vyvinula létající talíře, které jsou vizuálně nerozeznatelné od letadel návštěvníků a pokud je mají, co s němi chtějí dělat?"

"Prezidentu Clintonu položila Sarah Mcclendon z Whitehouse repoter tuto otázku , , o tom, proč to neudělal něco směrem k vyzrazení, kdy Clinton odpověděl , Sarah, je tu vláda uvnitř vlády, a tu nemůžu ovládat!"

 

zdroj : https://authenticmentoring.wordpress.com/

překlad : r7

217 zobrazení0 komentářů
bottom of page